Γιάννης Βούρος: “Βαθιά φαίνεται πως είναι η κατάθλιψη της ομάδας Βασιλόπουλου”

0

Από το γραφείο τύπου του νέου δημάρχου κυρίου Γιάννη Βούρου, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δελτίο Τύπου

Νέα Φιλαδέλφεια, 26/06/19

Βαθιά φαίνεται πως είναι η κατάθλιψη που έχει κατακυριεύσει την ομάδα Βασιλόπουλου εξαιτίας της αποκόλλησης… από τις καρέκλες – θέσεις διοίκησης της πόλης.

Με αφορμή μία εθιμοτυπική συνάντηση ενημέρωσης στο δημαρχείο προσπαθούν μέσω φαιδρών δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδα τους (πολίτης) να «τραυματίσουν» την παράταξή μας πριν καλά καλά αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου!

Ματαιοπονούν και αποδεικνύονται ολίγιστοι ακόμη και τώρα, λίγες μόλις ημέρες μετά την ετυμηγορία του λαού της πόλης μας.

Την παραπολιτική, την παραφιλολογία, την μικροπολιτική και τα ψέματα που αποτελούν πια δεύτερη φύση τους, τους τα χαρίζουμε.

Δικός μας στόχος είναι από την 1η Σεπτεμβρίου να αναμορφώσουμε την πόλη μας, με οδηγό μας πάντα τους χαμηλούς τόνους και με παράλληλη διάθεση συνεννόησης  με όλους εκείνους που αντιλαμβάνονται το αυτονόητο.

Πως η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα τα επόμενα τέσσερα χρόνια πρέπει να διοικηθούν απρόσκοπτα, με αλήθειες και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Υγ. Στη συγκεκριμένη συνάντηση δε δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως ουδέποτε αναφέρθηκε το όνομα του κ. Παντελή Γρετζελιά.

Από το γραφείο Τύπου


“Η πολιτική χυδαιότητα νικήθηκε!”

Προηγούμενο άρθρο“Οι γονείς έχουν κρίση κύριε Χατζηδάκη…”
Επόμενο άρθροΤροχαίο στην Ε.Ο. στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.