ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Γιάννης Βούρος: «Τον Αύγουστο ξεκινά η υπογειοποίηση»

Γιάννης Βούρος: «Τον Αύγουστο ξεκινά η υπογειοποίηση»Ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε ότι στα τέλη του καλοκαιριού θα ξεκινήσει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιάννης Βούρος στο περιθώριο της συνάντησης του με τους πρωταθλητές του τμήματος Futsal Ανδρών και Γυναικών της, μίλησε αναφορικά με την συνάντηση που είχε με τον project manager της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρη Ανδριόπουλο.Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αποκάλυψε πως η υπογειοποίηση που αφορά άμεσα και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα ξεκινήσει τον προσεχή Αύγουστο και πως το εν λόγω έργο θα είχε προχωρήσει από τα πρώτα δυο χρόνια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Αρη Βασιλόπουλου, αν αυτή δεν ήταν τόσο αρνητική και δεν έδειχνε τόσο πολεμική διάθεση κατά του νέου γηπέδου. Τέλος ο Γιάννης Βούρος, αναφέρθηκε και στις εργασίες που παίρνουν σειρά με την υπογειοποίηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βούρος στο enwsi.gr:

Για την συνάντηση του με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο:

«Ήταν μια συνάντηση δυο περίπου ωρών. Συζητήθηκαν κάποια θέματα τα οποία είχαν λιμνάσει σε σχέση με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτή η συζήτηση έλυσε πάρα πολλά προβλήματα αλλά και απορίες τέτοιες που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια επειδή δεν υπήρχε συνεργασία του Δήμου γενικότερα με τον αθλητικό φορέα που λέγεται ΑΕΚ».

Για την υπογειοποίση:

«Η υπογειοποίηση ξεκινά τον Αύγουστο και πολύ γρήγορα θα έχουν λύσει πάντα προς το συμφέρον του Δήμου. Η υπογειοποίηση θα ξεκινήσει από το πίσω μέρος του γηπέδου μέσα στον Αύγουστο».

Για τα έργα που ακολουθούν:

«Ακολουθεί η ολοκλήρωση του σκελετού του γηπέδου και η περίμετρος των δέκα μέτρων του πεζόδρομου και στη συνέχεια θα δούμε οτιδήποτε έχει σχέση με το κυκλοφοριακό σύστημα της περιοχής».

Για τον πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί:

«Όλα αυτά που τρέχουν τώρα θα μπορούσαν να έχουν ξεκινήσει από τον πρώτο ή τον δεύτερο χρόνο της προηγούμενης δημοτικής Αρχής. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και αυτό το γνωρίζουν άπαντες».


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!