Σάββατο 30 Μαΐου 2020 - 8:47 πμ

Βίντεο: Η κεντρική ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου

Με λιγότερο κόσμο από το αναμενόμενο (βλπ. εν΄ενεργεία δήμαρχος) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η κεντρική ομιλία του υπ. δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε για το έργο της δημοτικής αρχής, για τα έργα που θα κάνει αν επανεκλεγεί, ενώ τα “έβαλε” πάλι με τον τοπικό Τύπο (που ΔΕΝ ελέγχει) κατηγορώντας τον (ψευδώς) ότι -και καλά- δεν ενημερώνει τον κόσμο για σημαντικά θέματα που αφορούν τους δημότες! Μάλιστα για να στηρίξει την “ατάκα” του προς τους οπαδούς του χρησιμοποίησε την φράση “ο διαπλεκόμενος τοπικός τύπος” χωρίς φυσικά στοιχεία αποδείξεις και ονόματα!

Όπως ποτέ ΔΕΝ παρουσίασε στοιχεία (του ζητήθηκε δημόσια πολλές φορές) στα 5 χρόνια της θητείας του που κατασυκοφαντούσε με αγοραίο λόγο και ύφος -κατ΄επανάληψη- τον τοπικό Τύπο που ΔΕΝ συντασσόταν μαζί του! Το μάθαμε ΟΛΟΙ το “ποίημα” πλέον. Μόλις ο δήμαρχος είχε δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της θητείας του… να τα “βάζει” με τον τοπικό Τύπο… για να πετάξει την “μπάλα στην εξέδρα”. Έτσι και στην ομιλία του!

Μάλλον είναι δύσκολη η κατάστασή του ενόψει Κυριακής…

Δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ της FX-news απόσπασμα από την 50 περίπου λεπτών ομιλία του απερχόμενου δημάρχου:


“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”

Κανένα στοιχείο, άρα… “Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ” από τον Άρη Βασιλόπουλο!

 

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!