”Ραντεβού με το μέλλον της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας„

0

Κομβικής σημασίας οι προσεχείς Δημοτικές εκλογές για την πόλη μας!

Μετά από 5 στείρα & μίζερα αυτοδιοικητικά χρόνια με την διοίκηση Βασιλόπουλου στο τιμόνι του Δήμου, η πόλη μας χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που θα μετατρέψει το ομορφότερο μέρος της Αττικής σε μια πραγματικά ευρωπαϊκή πόλη!

Οι δημοτικές εκλογές της 26 Μάη & 2 Ιούνη, θα είναι για την πόλη μας το σημείο «ΜΗΔΕΝ», το «κλειδί» της ανάπτυξης ή της παρακμής της! Γι’ αυτό λοιπόν ψάξτε, διαβάστε, ενημερωθείτε, ασχοληθείτε και βρείτε τους άξιους.

Αυτούς που δεν έχουν την ανάγκη της προσφώνησης «Δήμαρχε», «Αντιδήμαρχε», «Σύμβουλε» στη ζωή τους… ΑΛΛΑ, μπορούν να αποδώσουν στον όρο αυτόν αξία, βάθος και ουσία.

Δώστε τους την εντολή να οικοδομήσουν μια καλύτερη καθημερινότητα για εσάς και τα παιδιά σας.

Αξίζουμε κάτι καλύτερο και όχι… «το μη χείρον βέλτιστο»!

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της Fx-news (Απρίλιος 2019)

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Στους Απομάχους ΝΦ το Σάββατο ο Γιάννης Βούρος
Επόμενο άρθροΓραμμή 421: Διήμερη τροποποίηση δρομολογίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.