«Πάμε κάλπη για αλλαγή σελίδας»!

0

Μετά από 5 στείρα, μίζερα και “επεισοδιακά” χρόνια με τον Άρη Βασιλόπουλο στο τιμόνι του Δήμου μας, η πόλη μας χρειάζεται… “χθες” μια νέα δημοτική αρχή που θα μετατρέψει το ομορφότερο μέρος της Αττικής σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη!  Η πόλη μας, η ιστορική προσφυγική πόλη μας, χρειάζεται επειγόντως “αλλαγή σελίδας”!

Οι δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου & 2 Ιουνίου, θα είναι για την Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα το σημείο «ΜΗΔΕΝ», το «κλειδί» της ανάπτυξης ή της παρακμής της!

Γι’ αυτό λοιπόν ψάξτε, διαβάστε, ενημερωθείτε, ασχοληθείτε και βρείτε τους άξιους. Αυτούς που δεν έχουν την ανάγκη της προσφώνησης «Δήμαρχε», «Αντιδήμαρχε», «Σύμβουλε» στη ζωή τους… ΑΛΛΑ, μπορούν να αποδώσουν στον όρο αυτόν αξία, βάθος και ουσία.

ΝΦ-ΝΧ Οδηγός Εκλογών: Μάθε που Ψηφίζεις – Εκλογικά Τμήματα ανά Διαμέρισμα – Σταυροδοσία

 

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη Fx-news (Μάιος 2019)
Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Η κεντρική ομιλία του Παντελή Γρετζελιά
Επόμενο άρθρο“FAKE NEWS: #arxontas ή #katadikos;;;?”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.