“Μάβα-Ρενό” Ν.Φ.: Νέα Φωτιά στο “άντρο” της Παρανομίας! (Βίντεο)

0

ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;; Ποια ασφάλεια;;;στις γειτονιές της βόρειας Νέας Φιλαδέλφειας όταν υπάρχει: το “άντρο” της παρανομίας, η “κρυψώνα“, η “καβάντζα“, το “κρυσφύγετο“, ο “χώρος εξαφάνισης στοιχείων“, το “φρούριο των παρανόμων“, το “ξέφραγο” εγκαταλελειμμένο κτίριο της Μάβα-Ρενό δίπλα στην Εθνική οδό!!!

Οπότε και η φωτιά σε “αποδεικτικά στοιχεία;;;” που κλήθηκαν να σβήσουν οι άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στις 13.00 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης (07.05) ΔΕΝ αποτελεί είδηση. Έγινε -σχεδόν καθημερινή- συνήθεια…

Η εφημερίδα μας επί 5 χρόνια που είναι στην εξουσία η σημερινή δημοτική αρχή έχει κάνει δεκάδες ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

Μια ματιά στο άρθρο που ακολουθεί μετά το σημερινό βίντεο-ρεπορταζ της Fx, θα σας δώσει όλο το ιστορικό της υπόθεσης με στοιχεία αποδείξεις και ονόματα…


Δείτε στο παρακάτω άρθρο το ιστορικό των τελευταίων 5 ετών:

Η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να προστατεύσει τον πολίτη αλλά και τα χρήματά του, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά και στο σημερινό ρεπορτάζ της FX-news για το εγκαταλελειμμένο κτήριο “Μάβα” (πρώην Renault)…

Η ηλεκτρονική & έντυπη εφημερίδα μας, από το 2010 έχει κάνει δεκάδες ρεπορτάζ για τον άλλοτε επιβλητικό κτήριο της εταιρίας αυτοκινήτων Renault το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον Νο1 δημόσιο κίνδυνο για μικρούς και μεγάλους στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μετά από “ασφυκτικές” πιέσεις της FX μέσω των ρεπορτάζ μας αλλά και διά ζώσης, αλλά και την “καταγραυγή” των κατοίκων της περιοχής, η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Άρη Βασιλόπουλου, αποφάσισε να “σφραγίσει” το κτήριο. Αρχικά, συνεργεία του Δήμου την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 ξεκίνησαν τον καθαρισμό του κτηρίου:

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, (17 μήνες μετά…) η Δημοτική αρχή του κ. Βασιλόπουλου και της “Δύναμης Πολιτών” με “θριαμβευτική” ανακοίνωση μάς ενημερώνει ότι το κτήριο σφραγίστηκε!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Με σκοπό την προστασία τόσο της δημόσιας ασφάλειας αλλά και της υγείας των κατοίκων ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, αφού προηγουμένως εξάντλησε κάθε προσπάθεια οι ιδιοκτήτες του ακινήτου της ΜΑΒΑ να προβούν στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης χωρίς να βρει καμία ανταπόκριση, με απόφαση του και πίστωση του κωδικού « Λήψη μέτρων ασφαλείας – αναγκαστική άρση κινδύνου Παρέμβαση του Δήμου σε επικίνδυνα κτίρια εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου» εκτέλεσε τα απαραίτητα έργα.
Το ακίνητο της ΜΑΒΑ από το 2009 παραμένει κενό αλλά και πυρήνας πολλών προβλημάτων, εγκυμονεί δε κινδύνους όχι μόνο για τους κατοίκους του Δήμου αλλά και για τα παιδιά της περιοχής μιας και συνορεύει με το 3ο Γυμνάσιο, το 3ο Λύκειο, 1ο ΕΠΑΛ, 2Ο ΕΠΑΛ, 3Ο ΕΠΑΛ (Εσπερινό), και 5Ο ΕΚ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανάγκη επέμβασης ήταν επιτακτική και στα πλαίσια του προγράμματος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας πριν ακόμα ξεκινήσει μια νέα σχολική χρονιά. Έτσι από σήμερα στο ακίνητο ολοκληρώθηκε η επέμβαση για τον καθαρισμό του και έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (περίφραξη, σηματοδότηση κλπ) για την άρση των ενδεχόμενων κινδύνων.

Υποχρέωση όλων μας αποτελεί η περιφρούρηση του έργου και οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε εγρήγορση ώστε να μην επαναληφθούν εικόνες που για χρόνια υποβάθμιζαν ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης μας.

Για τον καθαρισμό και την σφράγιση του κτηρίου της ΜΑΒΑ δαπανήθηκαν (καλώς) κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο, για την προστασία των κατοίκων και των παιδιών της περιοχής “μιας και συνορεύει με το 3ο Γυμνάσιο, το 3ο Λύκειο, 1ο ΕΠΑΛ, 2Ο ΕΠΑΛ, 3Ο ΕΠΑΛ (Εσπερινό), και 5Ο ΕΚ Νέας Φιλαδέλφειας” όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Δήμος. Μάλιστα, στο τέλος της σχετικής ανακοίνωσης αναφέρει “οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε εγρήγορση ώστε να μην επαναληφθούν εικόνες που για χρόνια υποβάθμιζαν ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης μας“…

Μάλιστα…

Μετά την αποπεράτωση του έργου στην ΜΑΒΑ, γράψαμε στην FX:

Μετά το τέλος του έργου, χρειάζεται οπωσδήποτε συνεχής έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία της περίφραξης. Σε περίπτωση που δεν «προφυλαχθεί» το έργο, σίγουρα σε λίγους μήνες οι επιτήδειοι θα είναι πάλι μέσα στο εσωτερικό του κτηρίου.

Μάλιστα…

13 Σεπτεμβρίου 2017:

Ένα χρόνο μετά την βαρύγδουπη ανακοίνωση του Δήμου με την ΔΕΣΜΕΥΣΗ: “οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε εγρήγορση ώστε να μην επαναληφθούν εικόνες που για χρόνια υποβάθμιζαν ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης μας…” η Fx δημοσίευσε βίντεο-ρεπορτάζ με τίτλο:

«Τρύπια» πάλι η ΜΑΒΑ-ΡΕΝΟ & παραβατικότητα στο «Κόκκινο»!

Μάλιστα…

2 Οκτωβρίου 2018: Δύο χρόνια μετά, βίντεο-ρεπορτάζ της FX:

“Ξέφραγο αμπέλι” πάλι η ΜΑΒΑ – Κάνουν και… ΡΟΚ πάρτι!

Τα λόγια είναι περιττά! Τα συμπεράσματα δικά σας…

Προηγούμενο άρθροΤο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών
Επόμενο άρθροΤο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.