Ανακοίνωση Χρήστου Κοπελούσου

0

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΩΡΑ» κύριος Χρήστος Κοπελούσος, εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αλλά και αντιπρόεδρος του σημερινού μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

Αφού προηγήθηκαν εποικοδομητικές συζητήσεις με τους επικρατέστερους-για τον δεύτερο γύρο- υποψηφίους Δημάρχους Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο Συνδυασμός “Τώρα Ώρα” συνεδρίασε την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, στις 7:30μμ. στο χώρο του Εκλογικού Κέντρου του,  προκειμένου ν’ αποφασίσει σε δημοκρατικό κλίμα την κοινή γραμμή η οποία θα πρέπει να υιοθετηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019.

Κατά την πρώτη ώρα της συνεδρίασης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Τώρα Ώρα”  κ. Χρήστος Κοπελούσος, με το δημοκρατικό πνεύμα που τον διακρίνει, σκόπευε να προτείνει  στους συνεργάτες του ψήφο κατά συνείδηση.

Η επίσκεψη της Προέδρου της Τ.Ο. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κας Βάσως Φιλιππάτου καθώς και του Αντιπροέδρου αυτής,. κ. Παντελή Στεριάννη την ώρα της συνεδρίασης του Συνδυασμού όμως άλλαξε τα δεδομένα.

Η Πρόεδρος της Τ.Ο. ενημέρωσε για την απόφαση η οποία είχε προηγουμένως ανακοινωθεί τόσο σε εκείνη όσο και στον Πρόεδρο της Β4 Νομαρχιακής κ. Σπύρο Αβραμάκο, από τον Γ.Γ. του Κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Άδωνι Γεωργιάδη ως εντεταλμένοι του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πειθαρχημένος όπως πάντοτε άλλωστε- στις αποφάσεις του Κόμματος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Τώρα Ώρα” κ. Χρήστος Κοπελούσος  ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι ο ίδιος θα πειθαρχήσει στις αποφάσεις του Κόμματος αφήνοντας όμως στους ίδιους το δικαίωμα έκφρασης της προσωπικής άποψης.  Αφού έδωσε τον λόγο σε καθέναν ξεχωριστά ελήφθη ομόφωνα η απόφαση να στηρίξει ο Συνδυασμός “Τώρα Ώρα” τον Συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” του Γ. Βούρου.


Διαβάστε επίσης:

Κοπελούσος: Στηρίζω Γιάννη Βούρο – Επίσημη η επιστολή της Τ.Ο. της ΝΔ!

Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Κοπελούσου

Προηγούμενο άρθρο“Πολιτών Πολιτεία”: Την Παρασκευή στο πάρκο Μικρασιατών η τελική συγκέντρωση του Γιάννη Βούρου
Επόμενο άρθροΠροεκλογική συγκέντρωση με ομιλία-συζήτηση σήμερα από την “Δύναμη Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.