Κοπελούσος: Στηρίζω Γιάννη Βούρο – Επίσημη η επιστολή της Τ.Ο. της ΝΔ!

0

Δηλώσεις στην Fx έκανε πριν λίγη ώρα ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΤΩΡΑ” κύριος Χρήστος Κοπελούσος, εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο αλλά και αντιπρόεδρος του σημερινού.

Ο κ. Κοπελούσος μας δήλωσε ότι μετά την απόφαση των κεντρικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας και την ανακοίνωση την Τοπικής οργάνωσης (κατ’ εντολή των κεντρικών) να στηριχθεί στον 2ο γύρο των εκλογών ο κ. Γιάννης Βούρος απέναντι στον “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Αρη Βασιλόπουλο, ήρθαν σε ολομέλεια τα μέλη του συνδυασμού του και ομόφωνα αποφάσισαν την γενική στήριξη του επικεφαλής της “Πολιτών Πολιτεία”.

Σε ερώτηση μας σχετικά με τις φήμες που “κάποιοι” διαδίδουν ότι η επιστολή που εξέδωσε η Τοπική οργάνωση είναι “πλαστή”, μας δήλωσε ξεκάθαρα ότι η επιστολή συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε από το προεδρείο μετά από συννενόηση με την πολιτική οργάνωση της ΝΔ και όσοι “νεοδημοκράτες” διαδίδουν τέτοιες ανακρίβειες δίνουν επί της ουσίας στήριξη στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ!

Προηγούμενο άρθρο“Λευκό ή άκυρο” από την Λαϊκή Συσπείρωση
Επόμενο άρθροΚαι ο Παντελής Γρετζελιάς στηρίζει Γιάννη Βούρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.