Και η τοπική ΝΔ στηρίζει Γιάννη Βούρο!

0

“Βροχή” πέφτουν οι δηλώσεις στήριξης υπέρ του Γιάννη Βούρου για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, τόσο από δημόσια πρόσωπα και υποψηφίους άλλων παρατάξεων (που δεν προκρίθηκαν) όσο και από φορείς!

Σειρά να στηρίξει τον επικεφαλής του συνδυασμού “Πολιτών Πολιτεία” είχε σήμερα η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας!

Να σημειώσουμε πως την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών και σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην πόλη μας, ο Γιάννης Βούρος ψηφίστηκε από ψηφοφόρους όλων των κομματικών αποχρώσεων, ακόμη και από ψηφοφόρους του Σύριζα !

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας :

Νέα Χαλκηδόνα, 29 Μαϊου 2019

Δελτίο τύπου

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαϊου 2019, υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι οι κ.κ. Γιάννης Βούρος και Άρης Βασιλόπουλος.
Έχοντας υπόψη τις ιδέες και τις θέσεις που εκφράζει ο κ. Βασιλόπουλος, οι οποίες ταυτίζονται με τις θέσεις και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η επιλογή του κ. Γιάννη Βούρου αποτελεί μονόδρομο για το καλό της πόλης και του Δήμου μας.

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθρο“Ησυχο, ήσυχο το #potamaki…”
Επόμενο άρθρο“Λευκό ή άκυρο” από την Λαϊκή Συσπείρωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.