Π. Γρετζελιάς: Χωρίς ψηφοδέλτιο στο τοπικό συμβούλιο Νέας Χαλκηδόνας

0

Τα οριστικά ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις Δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου κατατέθηκαν στο πρωτοδικείο (προθεσμία έως 5 Μαΐου).

Παρόλο που μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε λάβει δελτίο τύπου με το τελικό ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης “Ξανά Μαζί” του υποψηφίου δημάρχου κ. Παντελή Γρετζελιά, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στη Νέα Χαλκηδόνα ΔΕΝ συμμετέχει στην (ξεχωριστή πλέον) εκλογική διαδικασία ανάδειξης τοπικού (διαμερισματικού) συμβουλίου.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους μη συμμετοχής του κ. Παντελή Γρετζελιά (Ξανά Μαζί) στην εκλογική διαδικασία -ως παράταξη- στο  “τοπικό” της Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής ημέρα Μουσείων στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο«Της -τσάμπα- προεκλογικής #propagandas το ανάγνωσμα Νο3…»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.