Πρωταθλητής και αήττητος!

0

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Χαλκηδονικός νίκησε 1-0 τον

Αρίωνα, πετυχαίνοντας έτσι την άνοδο του στην Β’ κατηγορία, αήττητος και με μόνο 4 γκολ παθητικό, έχοντας την καλύτερη άμυνα σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας του Κωστής Κολονέλος είχε το απόλυτο συμμετοχής αφού δεν έχασε ούτε ένα λεπτό στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Χαλκηδονικός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πλασέ ο Αντωνόπουλος στο 30′ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Αραπογιάννη και Γενιδογάν.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρίωνα, Κακοσαίος, που πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις σε αντίστοιχα πέναλτι του Λυμπερόπουλου στο 72′ και του Κολονέλου στο 89′, ενώ είχε κι άλλες εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Τσούδη, του Σκέμπι, του Αραπογιάννη, του Λαγού και του Χύτα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας, Ράγιας, Σκέμπι, Χριστιανός, Αραπογιάννης (77′ Λαγός), Λυμπερόπουλος, Τσούδης (52′ Σούρμπης), Αντωνόπουλος, Γρατσίας (64′ Χύτας).

ΑΡΙΩΝΑΣ: Κακοσαίος, Μπουρλέσης, Ντούτσεφ, Καραγιαννίδης (54′ Σαμπατάκης), Λύτρας (77’Ντούκα), Ξαγοράρης, Μπερμπέρης (77′ Ποταμιάνος), Καζαντιογλου, Σουλιώτης, Μαμασούλας (58′ Αλεξίου), Καστανιώτης

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Ομιλία Γιάννη Βούρου στην συνοικία Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Θρίαμβος και άνοδος και της ομάδας μπάσκετ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.