Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 - 8:03 μμ

Πρωταθλητής και αήττητος!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Χαλκηδονικός νίκησε 1-0 τον

Αρίωνα, πετυχαίνοντας έτσι την άνοδο του στην Β’ κατηγορία, αήττητος και με μόνο 4 γκολ παθητικό, έχοντας την καλύτερη άμυνα σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας του Κωστής Κολονέλος είχε το απόλυτο συμμετοχής αφού δεν έχασε ούτε ένα λεπτό στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Χαλκηδονικός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πλασέ ο Αντωνόπουλος στο 30′ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Αραπογιάννη και Γενιδογάν.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρίωνα, Κακοσαίος, που πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις σε αντίστοιχα πέναλτι του Λυμπερόπουλου στο 72′ και του Κολονέλου στο 89′, ενώ είχε κι άλλες εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Τσούδη, του Σκέμπι, του Αραπογιάννη, του Λαγού και του Χύτα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας, Ράγιας, Σκέμπι, Χριστιανός, Αραπογιάννης (77′ Λαγός), Λυμπερόπουλος, Τσούδης (52′ Σούρμπης), Αντωνόπουλος, Γρατσίας (64′ Χύτας).

ΑΡΙΩΝΑΣ: Κακοσαίος, Μπουρλέσης, Ντούτσεφ, Καραγιαννίδης (54′ Σαμπατάκης), Λύτρας (77’Ντούκα), Ξαγοράρης, Μπερμπέρης (77′ Ποταμιάνος), Καζαντιογλου, Σουλιώτης, Μαμασούλας (58′ Αλεξίου), Καστανιώτης

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!