Εθνικές ΕΚΛΟΓΕΣ (30.06;)!!!

0

«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας» είπε ο πρωθυπουργός – «Αμέσως μετά το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα του ζητήσω να προκηρύξει πρόωρες εκλογές» τόνισε ο κ. Τσίπρας

Την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κάτι που θα πράξει αμέσως μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Αμέσως μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών», τόνισε. Ο κ. Τσίπρας έθεσε το δίλημμα των επόμενων εκλογών, λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να επιλέξει εάν θέλει να συνεχίσει το σχέδιό του «για τη στήριξη των πολλών ή τον δρόμο της λιτότητας».

Ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών. «Δεν μπορώ να αγνοήσω αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε.

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου, λέγοντας ότι επί τέσσερα χρόνια «πορευτήκαμε με πρωτοφανείς δυσκολίες, κόντρα στο ρεύμα με γνώμονα την εντιμότητά μας και τη στήριξη του ελληνικού λαού. Βγάλαμε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων, καταφέραμε να ορθοποδήσουμε και μόλις ανασάναμε, θέσαμε στην κρίση του ελληνικού λαού ένα σχέδιο για την ανάκαμψη της πατρίδας μας».

Προηγούμενο άρθροΣΟΚ: “Έφυγε” ο Γιάννης Λεοντίτσης!
Επόμενο άρθρο“Κλείδωσε”: Βούρος (με μεγάλο προβάδισμα) – Βασιλόπουλος την άλλη Κυριακή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.