Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 3:00 μμ

“#Proeklogika KAI θέατρο θα κάνουμε το Δημαρχείο! Τι ΝΑΙ;;;…”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει #Proeklogika με τον #arxonta…

Τρεις μήνες πριν τις εκλογές έχει επιδοθεί σε σειρά πρόχειρων “μικροέργων” για να μας δείξει-αποδείξει τελικά ότι 4,5 χρόνια ΔΕΝ έκανε τίποτα άλλο… παρά μόνο “πόλεμο” με τους ανεμόμυλους και τους “εχθρούς” που ανακάλυπτε ως άλλος σύγχρονος Δον Κιχώτης!

40 μέρες περίπου πριν τις εκλογές… αποφάσισε να τοιχογραφήσει το #palati σβήνοντας -επιτέλους- τα συνθήματα από τους “φιλικούς” βανδαλισμούς!

Και μια και ο μεγάλος “αντίπαλος” είναι την τέχνης και του θεάτρου… σκέφτηκε που λέτε να μετατρέψει για λίγες μέρες το #palati σε θέατρο “για να του την βγει”! Απίθανο λέτε;;; Για τον #arxonta προεκλογικά, τίποτα ΔΕΝ είναι απίθανο όπως αποδεικνύεται! Όπως διαβάσαμε στο “Αθηνόραμα”: “το Θέατρο Express… 19 και 20 Απριλίου μπροστά από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας (διπλές παραστάσεις όλες τις ημέρες στις 7.00 μ.μ. και στις 8.30 μ.μ.) εισβάλλει στην καθημερινότητα μας με τις «Ιστορίες καθ’ οδόν». Μια σύνθεση εύθυμων διηγήσεων του Βασίλη Αττικού, σε σύνθεση του Γιάννη Παναγόπουλου και σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη, για τις πρώτες προσπάθειες οργάνωσης του ελληνικού κράτους και της πρωτεύουσας, αλλά και για τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους…

#Proeklogika…


“Βανδαλισμός σε δημοτική περιουσία με… #anexitili_mpogia;;;”

#kordeles προεκλογικές… ?

“Το #doylema πάει σύννεφο…”

«Το #doylema πάει σύννεφο Νο2…»

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!