“#Proeklogika KAI θέατρο θα κάνουμε το Δημαρχείο! Τι ΝΑΙ;;;…”

0

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει #Proeklogika με τον #arxonta…

Τρεις μήνες πριν τις εκλογές έχει επιδοθεί σε σειρά πρόχειρων “μικροέργων” για να μας δείξει-αποδείξει τελικά ότι 4,5 χρόνια ΔΕΝ έκανε τίποτα άλλο… παρά μόνο “πόλεμο” με τους ανεμόμυλους και τους “εχθρούς” που ανακάλυπτε ως άλλος σύγχρονος Δον Κιχώτης!

40 μέρες περίπου πριν τις εκλογές… αποφάσισε να τοιχογραφήσει το #palati σβήνοντας -επιτέλους- τα συνθήματα από τους “φιλικούς” βανδαλισμούς!

Και μια και ο μεγάλος “αντίπαλος” είναι την τέχνης και του θεάτρου… σκέφτηκε που λέτε να μετατρέψει για λίγες μέρες το #palati σε θέατρο “για να του την βγει”! Απίθανο λέτε;;; Για τον #arxonta προεκλογικά, τίποτα ΔΕΝ είναι απίθανο όπως αποδεικνύεται! Όπως διαβάσαμε στο “Αθηνόραμα”: “το Θέατρο Express… 19 και 20 Απριλίου μπροστά από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας (διπλές παραστάσεις όλες τις ημέρες στις 7.00 μ.μ. και στις 8.30 μ.μ.) εισβάλλει στην καθημερινότητα μας με τις «Ιστορίες καθ’ οδόν». Μια σύνθεση εύθυμων διηγήσεων του Βασίλη Αττικού, σε σύνθεση του Γιάννη Παναγόπουλου και σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη, για τις πρώτες προσπάθειες οργάνωσης του ελληνικού κράτους και της πρωτεύουσας, αλλά και για τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους…

#Proeklogika…


“Βανδαλισμός σε δημοτική περιουσία με… #anexitili_mpogia;;;”

#kordeles προεκλογικές… ?

“Το #doylema πάει σύννεφο…”

«Το #doylema πάει σύννεφο Νο2…»

Προηγούμενο άρθρο«Έπεσε» το Facebook και το Instagram
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για “επίθεση σκύλου στην πλατεία της Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.