Δημοτικές εκλογές: Θα επαναληφθεί η ιστορία… ή όχι;;;

0

Θα αναφέρουμε ένα αξιοσημείωτο ιστορικό που αφορά τις Δημοτικές εκλογές της πόλης μας από το 2002 έως τις τελευταίες του 2014.

-Στις εκλογές του 2002 στη Νέα Φιλαδέλφεια αναδείχτηκε Δήμαρχος ο Νίκος Αδαμόπουλος μετά από μεγάλη μάχη με τον επί 12 χρόνια Δήμαρχο Παντελή Γρετζελιά.

-Στις εκλογές του 2006 ο Νίκος Αδαμόπουλος δεν κατάφερε να περάσει στον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών. Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας αναδείχτηκε ο Σταύρος Κόντος.

-Στις εκλογές του 2010, ο Σταύρος Κόντος δεν κατάφερε να περάσει στον 2ο γύρο του ενιαίου πλέον Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! Δήμαρχος αναδείχτηκε η Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη.

-Στις εκλογές του 2014, η Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη δεν κατάφερε επίσης να περάσει στον 2ο γύρο!!! Δήμαρχος αναδείχτηκε ο Άρης Βασιλόπουλος

Το 2019;;; Θα επαναληφθεί η ιστορία… ή όχι;;;

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις υποψηφίων
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Προεκλογικό” βάψιμο με έντονη βροχόπτωση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.