5ο Δημοτικό Ν.Φ.: Διαμαρτυρίες για τα κλαδιά – χωρίς πρόσβαση το πεζοδρόμιο

0

«Κλαδεύω και δεν μαζεύω!» ήταν ο τίτλος που χρησιμοποίησε η Fx σε δημοσίευση καταγγελίας αναγνωστών μας.

“Κλαδεύω και δεν μαζεύω!”

Στις φωτογραφίες που είχαμε λάβει στηλιτεύονταν το γεγονός ότι μετά το κλάδεμα δέντρων που βρίσκονταν σε πεζοδρόμια, δεν έγινε άμεσα περισυλλογή (σύνηθες «φαινόμενο» στον δήμο μας) με αποτέλεσμα τα πεζοδρόμια να «μπλοκαριστούν» για μέρες! Χώρια που με τους σφοδρούς ανέμους των ημερών τα κλαδιά διασκορπίστηκαν παντού…

Πριν λίγο (01/04) λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Όπως θα δείτε η πρόσβαση στο πεζοδρόμιο που οδηγεί στο 5ο δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας έχει αποκλειστεί! Οπότε αναγκαστικά για να εισέλθει  κάποιος στον πεζόδρομο που βρίσκεται το σχολείο θα πρέπει να περάσει μέσα από τον δρόμο της οδού Σοφούλη… Ανανέωση: Μετά τις διαμαρτυρίες και τα δημοσιεύματα της Fx-news, την Τρίτη 02/04 καθαρίστηκε το πεζοδρόμιο που οδηγεί στο σχολείο.



“ΝΤΡΟΠΗ” κύριε Δήμαρχε!

Προηγούμενο άρθροΘεατρικό Εργαστήρι Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Τάφα»
Επόμενο άρθροΔιανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.