Μια (ακόμα) παραίτηση – μια “απάντηση”… ο “καθρέπτης μιας 5ετίας…”!

0

Παραιτείτε η σύμβουλος σου και επί 4,5 χρόνια συνεργάτης σου:

Η επιστολή παραίτησης της Χρηστίνας Ανδρέου

“Παραιτήσεων συνέχεια από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου”

Όλα αυτά τα χρόνια σε στήριζε και σε είχε υπερασπιστεί ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς φόβο και με πάθος. Και άσχετα αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς –Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας έχει την άποψη του– με την Χριστίνα Ανδρέου, πρέπει να της αναγνωρίσουμε την συνέπεια λόγων και πράξεων.-

Την παραίτηση της με τους λόγους που την οδήγησαν, την κατέθεσε στο Δημαρχείο την Τετάρτη 10 Απριλίου το πρωί. Δεν την έστειλε στα ΜΜΕ. Ανέμενε να επισημοποιηθεί πρώτα η παραίτησή της στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβούλιο της ίδιας μέρας, όπως είθισται. Και μετά να ενημερώσει τους δημότες για την απόφασή της στέλνοντας την επιστολή στα τοπικά ΜΜΕ…

Και “εσύ” τι κάνεις;;;

Στις 15.32 το μεσημέρι της Τετάρτης –ΠΡΙΝ το δημοτικό συμβούλιο- δημοσιεύεις στην ιστοσελίδα του Δήμου και στέλνεις ως δελτίο τύπου στα ΜΜΕ την ΑΠΑΝΤΗΣΗ σου  στην… επιστολή παραίτησης της κυρίας Ανδρέου! Επιστολή παραίτησής της που ΔΕΝ δημοσιεύεις!!!  Και που ορθώς ΔΕΝ έχει στείλει η κυρία Ανδρέου στα ΜΜΕ πριν την απογευματινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σεβόμενη απόλυτα “εσένα” και τους θεσμούς! Και “την βγάζεις στη σέντρα” με τον προσφιλή σου (και για εμάς) τρόπο. Την “πολιτική δολοφονία χαρακτήρα“, που την εφαρμόζεις ΚΑΙ στην συγκεκριμένη περίπτωση, απαντώντας ΔΗΜΟΣΙΑ -για να “προλάβεις’- την επιστολή της κας Ανδρέου που ΔΕΝ γνωρίζει κανείς και ΔΕΝ δημοσιεύεις -έστω- παράλληλα με την απάντησή σου!!!

…Και “αυτά”… τα “δημοκρατικά”… είναι πραγματικά, ο “καθρέπτης μιας 5ετίας…”…


“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”

 

Προηγούμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές: Το… fair play των υποψηφίων…
Επόμενο άρθροΣτο Κάτω Κουκλάκι την Κυριακή ο Γιάννης Βούρος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.