ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Με επιτυχία η γιορτή της A.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”

Με επιτυχία η γιορτή της A.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Συλλόγου A.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” την Πέμπτη 18/4/2019.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Τα παιδιά έπαιξαν, γέλασαν, έφαγαν τα γλυκά τους , το πιο σημαντικό όμως ήταν η συγκέντρωση αρκετόν τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας μετά από κινητοποίηση, σε μικρο χρονικό διάστημα μάλιστα τις διοίκησης, των γονέων τις ακαδημίας μας, αλλά και του τμήματος ποδοσφαίρου του δήμου μας.

Από τη Δημοτική αρχή μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κυρία Ε. Παπαλουκά, η οποία μας βοήθησε και στο κέρασμα των παιδιών και την ευχαριστούμε πολύ.

Μας τίμησε επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος κος Βούρος, καθώς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι
κος Ρ. Αρβανίτης και Η. Θεοδοσόπουλος, οι οποίοι μάλιστα προσέφεραν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο και τους ευχαριστούμε για την ευαισθητοποίηση που έδειξαν.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς της Ακαδημίας μας αλλά και τους γονείς του τμήματος ποδοσφαίρου του Δήμου μας καθώς και τον προπονητή τους Κο Δ. Ζέτο.

Καλό Πάσχα!!Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!