Στην τελική ευθεία για την κάλπη των Δημοτικών εκλογών!

0

Στις 26 Μαΐου του 2019 θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών μαζι με τις Ευρωρκλογές και την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου ο δεύτερος επαναληπτικός γύρος των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου της έντυπης εφημερίδας μας, γράφαμε: «ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στις εκλογές, έχουν δείξει πάνω από 10 νέες “ομάδες” χωρίς να υπολογίσουμε τις υπάρχουσες παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο!  Βέβαια, από το ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη κατάθεση ψηφοδελτίου, η απόσταση είναι μεγάλη»…

Ο χρόνος πέρασε, οι «ζυμώσεις» έγιναν και -μέχρι στιγμής- οκτώ (8) υποψήφιοι δήμαρχοι με τους συνδυασμούς τους θα ζητήσουν την ψήφο μας την Κυριακή της 19ης Μάιου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ 

  1. Βασιλόπουλος Άρης – «Δύναμη Πολιτών»
  2. Βούρος Γιάννης – «ΝΦ-ΝΧ- Πολιτών Πολιτεία»
  3. Γρετζελιάς Παντελής – «Ξανά Μαζί»
  4. Κοπελούσος Χρήστος – «Τώρα Ώρα»
  5. Κουτσάκης Μιχάλης – «Νέα Πνοή»
  6. Κωνσταντινίδης Τάσος – «Πόλης Ενότητα»
  7. Σερετάκης Νίκος – «Λαϊκή Συσπείρωση»
  8. Τομπούλογλου Χάρης «Πόλη της Καρδιάς»

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τους υπ. Δημάρχους και συμβούλους στο επόμενο τεύχος της έντυπης Fx-news που θα κυκλοφορήσει την 25η Μαρτίου στο σύνολο της πόλης!

Επικοινωνία:

210 2583430

 

Προηγούμενο άρθροΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τότε θα γίνουν οι Δημοτικές Εκλογές & Ψηφοφόροι ετών 17!
Επόμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές: Μεταβολές στους εκλογικούς καταλόγους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.