Τα νέα της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2  Μαρτίου 2019 η αποκριάτικη συνεστίαση μας,  σεγνωστη ταβέρνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Το καλό φαγητό, το κρασάκι και η μουσική,  κατέληξαν σε τρικούβερτο  γλέντι.

Για υπόλοιπο του μήνα  Μαρτίου το ΔΣ αποφάσισε τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Στις 26 Μαρτίου ημέρα Τρίτη  θα παρακολουθήσουμε στο Δημοτικό θέατρο  Πειραιά, τη παράσταση “ ΡΕΝΑ “ με την Ηρώ Μανέ.  Τιμή 20 ευρώ με το πούλμαν. Αναχώρηση 19:30.

Στις 29  Μαρτίου ημέρα Παρασκευή θα παρακολουθήσουμε τους  Γ Χαιρετισμούς στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο  Ωρωπού. Αναχώρηση 15:45.

Επίσης  σας γνωρίζουμε πως προγραμματίζεται  μονοήμερη εκδρομή στο “ΒΑΛΤΕΤΣΙΝΙΚΟ” στις  7 Απριλίου, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Η Πρόεδρος                                                         Η Γενική Γραμματέας

 

Μάρω Τσιλιμπάρη                                                 Σούλα Παναγάκου

Προηγούμενο άρθρο“25 Μαρτίου ΝΦ-ΝΧ”: Πρόγραμμα Eορτασμού – Παρέλασης
Επόμενο άρθρο“Πότε σκοπεύει η δημοτική αρχή να μας πει αν ξεπουλιούνται ακίνητα του Δήμου μας μέσω του υπερταμειου;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.