Συνάντηση για ενημέρωση

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Αντιπροσωπεία της παράταξης (Ξανά Μαζί) με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Παντελή Γρετζελιά και αποτελούμενη από τους κ. Βήλο Δημήτριο, κ. Λέκκα Αθανάσιο,  κ. Σεβαστό Γεώργιο, κα. Σπανού – Κανάκη Πέγκυ και κα. Χουντάλα Βασιλική είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αρη Βασιλόπουλο και τους αντιδημάρχους κ. Ανεμογιάννη Γεώργιο και κ. Καλαμπόκη Ιωάννη.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση μας για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, τα τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τα προγράμματα που υλοποιούνται μέσω ΕΣΠΑ και λοιπά τρέχοντα θέματα του Δήμου.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για τον Δήμο και τους δημότες, βασιζόμενοι σε ρεαλιστικές προτάσεις που θα βρείτε και στο δημοτικό μας πρόγραμμα το οποίο το συντομότερο θα σας το γνωστοποιήσουμε.

Προηγούμενο άρθρο“Πολιτών Πολιτεία-Γιάννης Βούρος”: Συναντήσεις με αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας
Επόμενο άρθροΜε τον Τάσο Κωνσταντινίδη ο Αλέκος Γούλας, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων ΝΦ-ΝΧ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.