Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου η ΦΕΑ!

0

Η ΦΕΑ την Παρασκευή 1 Μαρτίου αντιμετώπισε τον ΑΟΚ Χαλανδρίου για την 1η αγωνιστική της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα της νίκης.

Παρ’ όλη την κούραση των παικτών από τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, η ομάδα του κόουτς Καρατζά κρατάει δυνάμεις και για το κύπελλο των ανδρών, κάτι το οποίο είναι εμφανές με την καταπληκτική έως τώρα πορεία της ομάδας.

Επόμενος αγώνας για τις υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ανδρών είναι με τον ΚΑΟ Μελισσίων που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 21:00 στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!

Σκορ περιόδων : 16-19, 22-17, 13-24, 14-11.

Διαιτητές : Σκούγας, Αποστολίδης

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος, Ρωμοσιός 7, Καραλευθέρης 7 (1), Πολυχρονόπουλος 7 (1), Στεργιάκης 20 (2), Δεληγιάννης 4, Ορφανίδης, Μπασέας 2, Μιχόπουλος 11 (1), Πανουσόπουλος 5, Γιαννουλάκος 6, Δρακάκης 2.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ (Στεφανάκης) : Χάσκης, Σταθάκης, Βάρσαμος 4, Μωραΐτης 10 (2), Δημητριάδης 10, Κονδύλης 12 (2), Μορφονιός 20 (2), Αμπέλας, Πούλης 3 (1), Ανδρουλάκης, Αύδης 6, Οκουνγκμποοουα.

Προηγούμενο άρθρο“Δημοκρατία της πλάκας”
Επόμενο άρθρο“Τοπική αυτοδιοίκηση και απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.