“Έξυπνες Πόλεις”: Η “Πόλης Ενότητα” στο 7ο συνέδριο SMART CITIES

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Αντιπροσωπία της «Πόλης Ενότητα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας Τάσο Κωνσταντινίδη και τους υποψηφίους δημοτ. συμβούλους Νικηφόρο Κορρέ (ηλεκτρολόγο μηχανικό, ειδικό τηλεπικοινωνιών) και Κώστα Ιωάννου (πρ. τραπεζικό υπάλληλο, σύμβουλο επιχειρήσεων) παρέστη στο 7ο συνέδριο Smart Cities (Έξυπνες Πόλεις) στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το οποίο παρακολουθήσαμε στο σύνολό του, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις για τη διοίκηση και ανάπτυξη των πόλεων με τη χρήση των νέων τεχνολογιών προς όφελος του δημότη και είχαμε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με σημαίνοντες εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθρο“Κατά της υποχρεωτικής μεταφοράς των διαθεσίμων των Δήμων”
Επόμενο άρθροΠροβλήματα σε Facebook και Instagram…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.