Χάντμπολ & γυναικείο μπάσκετ το Σάββατο στον Ιωνικό

0

Τελειώνει ο Μάρτιος, μπαίνει η άνοιξη σιγά-σιγά και πολλά τμήματα του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας μπαίνουν στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων τους.

Αύριο, Σάββατο 23/3, στο Κλειστό Γυμναστήριο ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας “Ζαχ. Αλεξάνδρου” θα γίνουν δύο σημαντικοί αγώνες, με τι ομάδες μας να έχουν σαν στόχο την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 17:30 με τον πολύ σημαντικό αγώνα των Κορασίδων του τμήματος Καλαθοσφαίρισης (Basketball), οι οποίες, στο πλαίσιο της 22ης (και τελευταίας) αγωνιστικής, αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Νήαρ Ηστ. Τα κορίτσια μας θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν την 3η θέση και να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ.

Επόμενος αγώνας στις 19:30 για το τμήμα Χειροσφαίρισης (Handball) Ανδρών με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την Α’ φάση των PlayOffs της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας τελείωσε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια της Α2 εθνικής κατηγορίας (17 νίκες, 1 ισοπαλία) και θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία (Handball Premier). Αρχικά παίζει με τον τέταρτο της βαθμολογίας (Ποσειδώνα Λουτρακίου), με πλεονέκτημα έδρας και εφόσον συμπληρώσει τις 2 νίκες θα αγωνιστεί με τον νικητή του άλλου ζευγαριού (ΕΣΝ Βριλησσίων – ΑΟ Νηρεύς), πάλι με πλεονέκτημα έδρας.

Προηγούμενο άρθρο“Προεκλογικό” Δημοτικό συμβούλιο…
Επόμενο άρθρο“Αυτο-συνέντευξη χωρίς ερωτήσεις ο… #arxontas!?” #auto_synentefxi
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.