Τραγική απώλεια…

0

Μόλις στα 30 χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής του -επί χρόνια ποδοσφαιριστή του ΑΟΝΦ Ατταλου- του Κ. Χαλιλάι σε τροχαίο ατύχημα…

Οπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας :

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος θρηνεί την πρόωρη απώλεια του επί σειρά ετών (2006-2015) ποδοσφαιριστή της ομάδας Κλέιντι Χαλιλάι ο οπόιος έχασε την ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης και σε ηλικία 30 ετών. Ο Χάλ ήρθε στον Άτταλο στα 17 του και αποτέλεσε βασική μονάδα της ομάδας για σχεδόν μια δεκαετία. Ξεχώρισε για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, τον εξαίρετο χαρακτήρα του και το διαρκές χαμόγελο του που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό μεταξύ των συμπαικτών του. Η Διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ σε ένδειξη πένθους η Ανδρική Ομάδα θα αγωνιστεί στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια.
Καλό Ταξίδι Χαλ……


Τα ειλικρινή συλληπητήρια της εφημερίδας μας και του εκδότη της Βασίλη Βέττου στην οικογένεια του Κλέιντι.

Προηγούμενο άρθροΟ Λύσανδρος Γεωργαμλής με τον Γιάννη Βούρο
Επόμενο άρθροΗ εκδήλωση του “Ξανά Μαζί” (Βίντεο-Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.