«Πόλης Ενότητα-Τάσος Κωνσταντινίδης»: Βίντεο-παρουσίαση προγράμματος για την πράσινη ανάπτυξη

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Δημοτική Παράταξη «Πόλης Ενότητα» έχει τη χαρά να παρουσιάσει και σε μορφή βίντεο τις βασικές αρχές του προγράμματός της για την πράσινη ανάπτυξη και την οικονομία στο δήμο μας. Με την παρουσίαση αυτή γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Θυμίζουμε ότι αναλυτικότερα οι θέσεις μας έχουν ήδη δημοσιευθεί με Δελτίο Τύπου στις 18-2-2019 επ’ ευκαιρία της παρουσίας της παράταξής μας στη διεθνή έκθεση «Verde.tec 2019» για την πράσινη ανάπτυξη.

Με την επιλογή μας αυτή θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την άμεση προτεραιότητα που δίνουμε στη σημασία της πράσινης ανάπτυξης και οικονομίας για το περιβάλλον, αλλά και για τα μεγάλα οικονομικά οφέλη που η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να προσφέρει στην πόλη μας με τη χρήση των δυνατοτήτων που παρέχει ο νόμος και η σύγχρονη τεχνολογία.

Κατωτέρω παραθέτουμε τoν σχετικό σύνδεσμο για την αναπαραγωγή του βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΗ Λαϊκή Συσπείρωση στο Εσπερινό ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Φεβρουάριος 2019
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.