Ο ΣΟΝΦ δεν τα κατάφερε…

0

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του ΣΟΝΦ στον Προκριματικό Όμιλο της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, δεν καταφέρε να αποφύγει όχι ένα αλλά πολλά στραβοπατήματα που τον οδηγούν μετά από παρα πολλά χρόνια, το 2020 στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο ΣΟΝΦ σημείωσε 4 ισσοπαλίες και 3 ήττες. Σε τουλάχιστον 4 αγώνες του έλλειψε μόλις  0,5 πόντος για να αποφύγει τον υποβιβασμό, τον οποίο πάλευε μέχρι και στην τελευταία ώρα του τελευταίου αγώνα (τελικό σκόρ 5-5 με τον ΑΣ Παπάγου).

Ο Σκασιστικός σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας σίγουρα δυσκολεύθηκε από το γεγονός ότι φέτος κατέβηκε σχετικά αποδυναμωμένος, ενώ παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σταθεροί σκόρερ της ομάδας εφέτος βρέθηκαν εκτός φόρμας. Είχε την επιπρόσθετη δυσκολία της απουσίας  στην τελευταία αγωνιστική 3 βασικών παικτών.

 

Προηγούμενο άρθροΜε συνοπτικές διαδικασίες ο Ιωνικός
Επόμενο άρθρο«Όλγα Στάθαρη» θα ονομαστεί η Βιβλιοθήκη του νέου 1ου Δημοτικού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.