Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Εγκαινιάστηκε το νέο 1ο Δημοτικό ΝΦ

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση :

Πλήθος κόσμου κατέκλισε το νέο κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας που εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας και Χαλκηδόνος Γαβριήλ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελένη Αυλωνίτου, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμιόνη Κυπριανίδου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΥπ Γιάννης Χαρωνίτης, η Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της ΚτΥπ Νανή Πολίτου, η πρώην πρόεδρος της ΚτΥπ Ιωάννα Κοντούλη, ο Διευθυντής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κώστας Ζαχαριάδης, ο εκπρόσωπος της εταιρίας που ήταν ανάδοχος έργου Σταύρος Καμαριώτης, καθώς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.

Μετά τον αγιασμό τιμήθηκαν σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας του σχολείου καθώς και πρόσωπα που βοήθησαν στην ανέγερση του νέου κτηρίου. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην εγγονή του Σπαθάρη, Ελένη Σπαθάρη- Μπεγλίτη, στην εγγονή του πρώτου Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας, Αντωνοπούλου Κλεοπάτρα, στην αείμνηστη πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού, Όλγα Στάθαρη,  στην πρώην πρόεδρος της ΚτΥπ Ιωάννα Κοντούλη, στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας 2006-2010 Σταύρο Κόντο, στην πρόεδρο της επιτροπής κτηριακού του 1ουΔημοτικού, Αδάμ-Χλουβεράκη Ελένη στον Πρόεδρο της Ένωση Γονέων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, Αλέκο Γούλα, στην σημερινή πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Παντελάρου- Περζού Κατερίνα και στον τωρινό διευθυντή του σχολείου, Κωνσταντίνο Τσιολακίδη.

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!