Απόδραση στο 85΄ για τον Χαλκηδονικό

0

Νίκη χρυσάφι πέτυχε στο γήπεδο του Ελληνικού ο Χαλκηδονικός με 1-0 επί του αξιόμαχου Παγκρατίου. Το χρυσό γκολ για τους νικητέ ςπέτυχε στο 85 ο Αντωνόπουλος που είχε μπει σαν αλλαγή, με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ.

Έτσι ο Χαλκηδονικός έκανε σημαντικό βήμα για τον προβιβασμό του καθώς παρέμεινε πρωτοπόρος και αήττητος μετά και την 21η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Αραπογιάννη στο 41′ , τον Σούρμπη στο 55′, 64′ και 79′ σε μοναδικά τετ α τετ με τον Κελαιδίτη αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και με τον Λυμπερόπουλο στο 71′ που πλάσαρε άουτ. Όμως και οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές με τον Ζιώγα και τον Κουρουπάκη στο 69′ και το 75′.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Κελαιδίτης, Γιούτσος, Νεζίρι (75′ Ψωμάς), Μηνόπουλος (83′ Μακρίδης), Κρεμόπουλος, Φωτιάδης, Στεργιόπουλος (64′ Αδάμης), Κουρουπάκης, Ρίζος, Ακριτίδης, Ζιώγας.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν (65′ Τσιάμης), Νίκας, Χαντζάρας, Ράγιας, Κορκίδης (75′ Γρατσίας), Σούρμπης, Χριστιανός, Δημητρούλης (46′ Χύτας), Αραπογιάννης (59′ Αντωνόπουλος), Λυμπερόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΑποσύρει την υποψηφιότητά του;;; #aposyrete?
Επόμενο άρθροΤριάρα αφιερωμένη στον “Χαλ”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.