Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 - 8:50 μμ

Απόδραση στο 85΄ για τον Χαλκηδονικό

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Νίκη χρυσάφι πέτυχε στο γήπεδο του Ελληνικού ο Χαλκηδονικός με 1-0 επί του αξιόμαχου Παγκρατίου. Το χρυσό γκολ για τους νικητέ ςπέτυχε στο 85 ο Αντωνόπουλος που είχε μπει σαν αλλαγή, με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ.

Έτσι ο Χαλκηδονικός έκανε σημαντικό βήμα για τον προβιβασμό του καθώς παρέμεινε πρωτοπόρος και αήττητος μετά και την 21η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Αραπογιάννη στο 41′ , τον Σούρμπη στο 55′, 64′ και 79′ σε μοναδικά τετ α τετ με τον Κελαιδίτη αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και με τον Λυμπερόπουλο στο 71′ που πλάσαρε άουτ. Όμως και οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές με τον Ζιώγα και τον Κουρουπάκη στο 69′ και το 75′.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Κελαιδίτης, Γιούτσος, Νεζίρι (75′ Ψωμάς), Μηνόπουλος (83′ Μακρίδης), Κρεμόπουλος, Φωτιάδης, Στεργιόπουλος (64′ Αδάμης), Κουρουπάκης, Ρίζος, Ακριτίδης, Ζιώγας.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν (65′ Τσιάμης), Νίκας, Χαντζάρας, Ράγιας, Κορκίδης (75′ Γρατσίας), Σούρμπης, Χριστιανός, Δημητρούλης (46′ Χύτας), Αραπογιάννης (59′ Αντωνόπουλος), Λυμπερόπουλος.

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!