Ν.Φ.: Κόπηκε το τεράστιο πεύκο της οδού Κιλικίας

0

Μηνύματα λάβαμε από δημότες για το κόψιμο του μεγάλου πεύκου της οδού Κιλίκιας (δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ) που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το συγκεκριμένο πολυετές δέντρο “ήταν το στολίδι της γειτονιάς” όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, και όταν ρώτησαν τα συνεργεία (του Δήμου;) για ποιο λόγο το κόβουν, τους απάντησαν “ότι έχουν άδεια και το κόβουν γιατί οι ρίζες του εμπόδιζαν το δίκτυο ύδρευσης…“.

Ερώτημα δημότη στην συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook : “Ζητείται αρμόδιος να απαντήσει γιατί κόπηκε αυτό το πεύκο. και για να το κάνω πιο ενδιαφέρον το ερώτημα. Βάση του παρακάτω νόμου . ο αρθ. 4 παρ. 2(η) του ν. 4067/12 (ΦΕΚ 79/Α΄/9-4-2012) όπως ισχύει, σύµφωνα µε το οποίο για την κοπή δένδρων εκτός δάσους και εντός οικισμού απαιτείται έκδοση έγκρισης εργασιών µικρής κλίµακας. Μπορεί κάποιος να μας προσκομίσει αυτήν την άδεια;”


Ανανέωση :

Δήμος: “Για αυτό κόπηκε το μεγάλο πεύκο της οδού Κιλικίας”

Προηγούμενο άρθροΥΠΕΣ: Αγοράζει φακέλους, ψηφοδέλτια και παραβάν!
Επόμενο άρθροΓυμνάσιο Ν. Χαλκηδόνας: “Η υπομονή έχει εξαντληθεί”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.