“#Apories”! (Βίντεο)

0

Έγραψε το τοπικό ΜΜΕ που διαχειρίζεται στενός συνεργάτης και μέλος της παράταξης του Δημάρχου (επίσης έμμισθος πρόεδρος του Τ.Σ. με την Δύναμη Πολιτών) ότι: “αποσιωπήθηκε από την πλειοψηφία του τοπικού τύπου η πρώτη μεγαλειώδη προεκλογική εκδήλωση της Δύναμης Πολιτών“!!!

Μάλιστα!

Ας αφήσουνε στην άκρη το γεγονός ότι το ίδιο “Μέσο” που κατηγορεί “τους άλλους” ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει προεκλογικές εκδηλώσεις ή ανακοινώσεις των εκλογικών “αντιπάλων” του Δημάρχου… και αν δημοσιεύει κάτι, το κάνει με αποκλειστικό σκοπό τον επικριτικό σχολιασμό του “αντιπάλου” και υπέρ του αρχηγού του…

ΑΠΟΡΙΕΣ

Δείτε στο βιντεάκι… πως ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Βασιλόπουλος στην “πρώτη μεγαλειώδη προεκλογική εκδήλωση της Δύναμης Πολιτών“:

Κατά του τοπικού τύπου (πλην ημετέρων…) οι πρώτες λέξεις που άρθρωσε ο δήμαρχος της ιστορικής πόλης μας στην πρώτη προεκλογική του ομιλία!!!

  • Ο “πολιτικός” που θέλει να επανεκλεγεί δήμαρχος και να διοικήσει ξανά την πόλη μας με το σύστημα της “απλής αναλογικής”… να αναζητήσει δηλαδή συνεργασίες στην αντιπολίτευση, να συνθέσει ετερόκλητες θέσεις και απόψεις για να διοικηθεί ο Δήμος και να μπορέσει να παράσχει τις υπηρεσίες που οφείλει στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέα Χαλκηδόνας!
  • Ο δήμαρχος που για 4,5 και πλέον χρόνια συκοφαντεί τοπικά ΜΜΕ που “τολμούν” να ασκήσουν κριτική στην “εξουσία του” και στα πεπραγμένα της διοίκησής του!

Τόσο “δημοκρατικά” πορεύτηκε και όπως καταλαβαίνετε με την ίδια “δημοκρατική” νοοτροπία θα πορευτεί σε περίπτωση που επανεκλεγεί!

Υγ. Και (καλά) “απορεί” μετά το “δεξί χέρι του”, ο δικός του “Τύπος”… ότι “αποσιωπήθηκε από την πλειοψηφία του τοπικού τύπου η πρώτη μεγαλειώδη προεκλογική εκδήλωση της Δύναμης Πολιτών”!!!

Πόσο θράσος έχουν τελικά!!!

Δείτε στα παρακάτω παλαιότερα άρθρα μας τι εννοούμε:

“ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας”

«Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ»

“Παραιτήσεων συνέχεια από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου”

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: “Σε ποιους αναφέρεται ο κ. Δήμαρχος;;;
Επόμενο άρθροΤο νέο Δ.Σ. της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.