Το γλέντησε ο Βασιλόπουλος με Σκουρλέτη & Αυλωνίτου…

0

Από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Στο τραπέζι του κ. Βασιλόπουλου η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της… “αντιπολίτευσης”, η κυρία Βάσω Αγαγιώτου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Πέραν, με εξαιρετική επιτυχία,  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.
Υποδεχθήκαμε με χαρά φίλους, συμπολίτες και συντρόφους, ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να ακούσουμε από Έλληνες βουλευτές τα θετικά μηνύματα για την ανοδική πορεία της χώρας.
Εξ´ ίσου ουσιώδης ήταν η αναφορά των  Ευρωβουλευτών μας για την ενίσχυση των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων στο Ευρωκοινοβούλιο  απέναντι στο ανερχόμενο  ακροδεξιό στοιχείο .
Από τον Γ.Γ. του κόμματος δόθηκε το στίγμα της ενότητας και της συνοχής του λαού μας  απέναντι στις αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές πολιτικές του παρελθόντος και της μάχης απέναντι στον ρατσισμό και τον φασισμό.
Στο ενισχυτικό έργο της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος της πόλης, ενώ από την Γραμματέα της οργάνωσης έγινε μια παρουσίαση της ιστορίας και της δομής της πόλης μας αλλά και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δεδομένων της.
Ακολούθησε χορός και λαχειοφόρος αγορά με δώρα που προσφέρθηκαν από τους επαγγελματίες της περιοχής, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Το φλουρί της πίτας κέρδισε συμπολίτης μας με δώρο ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, προσφορά της Ευρωβουλευτού Κ. Κούνεβα.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, οι βουλεύτριες Αννέτα Καββαδία και Ελένη Αυλωνίτου, η Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο Δήμαρχος ‘Αρης Βασιλόπουλος , ο Δ/ντης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γραμματέας Μιχάλης Παπαευστρατίου και μέλη  της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας, η Αντιπρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών Νανή Πολίτου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ανεμογιάννης , μέλη της Κεντρικής και πλήθος μελών και φίλων της οργάνωσης.

Οργάνωση Μελών


“Δεν Ξεχνάμε: Αποχώρηση Βασιλόπουλου από ΣΥΡΙΖΑ” #den_xechname

“Ελιτίστικες, Εσωστρεφείς, Προσωποπαγείς πρακτικές”…

“Διάλυση”…

Προηγούμενο άρθροΣυμπαράσταση στην “Δημοκρατία Μαδούρο”…
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της “Πόλης Ενότητα” με θεατρικές ομάδες της πόλης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.