Πολιτών Πολιτεία: “Σε ποιους αναφέρεται ο κ. Δήμαρχος;;;

0

Από την δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα «Πολιτών Πολιτεία» του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Γιάννη Βούρου, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δελτίο Τύπου

Νέα Φιλαδέλφεια 22/02/19

Ο δήμαρχος και επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» Άρης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr μεταξύ άλλων ανέφερε: «… ο δήμος δεν πρέπει να ξαναβρεθεί κατά την άποψή μου στα χέρια ανθρώπων, που εγώ θα τους χαρακτήριζα τοπικό πολιτικό κατεστημένο διαπλοκής, το οποίο για αρκετά χρόνια αλλάζοντας πρόσωπα αλλά και ονόματα ανά 4ετία διαφέντευε το δήμο. Γνωστές οικογένειες οι οποίες είχαν δοσοληψίες με το δήμο και οι οποίες οδήγησαν το δήμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης όπως περιέγραψα πριν…».

Επειδή οι συμπολίτες μας έχουν χορτάσει από κούφια και μεγάλα λόγια θα ήταν χρήσιμο ο κ. Βασιλόπουλος να μας πει συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρεται! Σε πρώην δημάρχους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας; Σε προηγούμενες διοικήσεις συνολικά; Σε μεμονωμένα απλώς πρόσωπα;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις διευκρινίσεις του!

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη
Επόμενο άρθρο“#Apories”! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.