Νέα Φιλαδέλφεια: «Σκότωσα την μητέρα μου»…

0

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ένας άνδρας εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας και ομολόγησε ότι σκότωσε την 81χρονη μητέρα του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, την έπνιξε, χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι!!!

Όλα συνέβησαν στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο άνδρας εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας και ομολόγησε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 81χρονη μητέρα του, στο σπίτι της στην οδό Δερβενακίου 87, στο Μενίδι.

Πράγματι, οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο κατ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας και βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που ομολόγησε το έγκλημα, εμφανίζεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, έπνιξε την άτυχη ηλικιωμένη, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Δ.Σ. της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Επόμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Ανακοίνωσε 7 υποψήφιες ο Γιάννης Βούρος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.