Θρίαμβος της ΦΕΑ στο ντέρμπι τίτλου!

0

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας 4 Φλεβάρη, η ΦΕΑ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι ανόδου με την Πεύκη,

καταφέρνοντας να επιβάλλει το νόμο της, και να επικρατήσει με 71-59, κατακτώντας και επίσημα την 1η θέση στην Α’ Κατηγορία Ανδρών και βρίσκεται με το ένα πόδι στην απευθείας άνοδο για την Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Αλέξη Καρατζά, η οποία έβγαλε αρκετούς πρωταγωνιστές, εκτός από τον πρωταρχικό της στόχο να πάρει την νίκη του αγώνα, κάλυψε και το -6 (77-71) με το οποίο είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο, και έτσι ουσιαστικά πέτυχε διπλή νίκη έναντι του αντιπάλου της.

Το λιθαράκι τους έβαλαν και οι οπαδοί της ομάδας μας, καθώς έκαναν μια τρομερή ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας κάνοντας το γήπεδο να σύετε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα!

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Ζακεστίδης, Κούλης

Δεκάλεπτα: 17-12, 40-31, 55-44, 71-59

ΦΕΑ (Καρατζάς-Κουτσούκος):Στρατομήτρος 14(2), Καραελευθέρης 11(3),Δεληγιάννης 8, Πολυχρονόπουλος 8(2), Στεργιάκης 10, Μπασέας, Μιχόπουλος 9, Πανουσόπουλος, Δρακάκης 7, Γιαννουλάκος 4, Πρεμετής, Ορφανίδης

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ(Καλλιάς, Αλεξιάδης) : Καραθανασόπουλος 3(1),Παπαδημητρίου, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντώνης 11, Φιλιππόπουλος 18(1), Πρίτσος 14(3),Δρικόγιας 1, Δημάκος 2, Κορρές 8(1), Καφαντάρης, Ανδρουλάκης 2

Προηγούμενο άρθροΜε τον Γιάννη Βούρο ο Μιχάλης Παυλής
Επόμενο άρθροΧορεύουν οι “Ονειρωδοί” την Κυριακή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.