Η πίτα του ΣΟΝΦ

0

Δεκάδες φίλοι και μέλη του ΣΟΝΦ γέμισαν την αίθουσα του πνευματικού κέντρου κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φλεβάρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Άρης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι αντιδήμαρχοι Ευτυχία Παπαλουκά και Νίκος Ανανιάδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού και πρασίνου Θεόδωρος Μανωλεδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας Αλέκος Γούλας και η Διεθνής Διαιτήτρια και υπεύθυνη του σκακιστικού τμήματος του Πανελλήνιου ΓΣ Μυρσίνη Λυμπερτού. Παραβρέθηκαν επίσης, και με την ιδιότητά τους ως υποψήφιοι δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Πρόεδρος του ΣΟΝΦ Νίκος Σερετάκης και ο Τάσος Κωνσταντινίδης.

Τον πλούσιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε παρουσίασε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νίκος Μπαλάσκας ενώ παράλληλα στην οθόνη προβάλλονταν χαρακτιστικές στιγμές από την δραστηριότητα του ΣΟΝΦ το 2018. Ο Νίκος Μπαλάσκας θύμισε ότι το 2019 κλείνουμε 40 χρόνια παρουσίας του αγωνιστικού σκακιού στην πόλη και περιέγραψε την πορεία από το σκακιστικό τμήμα του ΑΟΝΦ έως το σημερινό ΣΟΝΦ. Επεσήμανε την προσήλωση του συλλόγου στις αρχές και αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο ΣΟΝΦ σήμερα διατηρεί 8 τμήματα εκμάθησης σκακιού όλων των επιπέδων ενώ μέσα στο 2018 διοργάνωσε συνολικά 12 ανοικτά τουρνουά, αγωνίστηκε στον Προκριματικό Όμιλο της Α εθνικής κατηγορίας και σε όλες τις ομαδικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ. Σημείωσε ότι ο ΣΟΝΦ βρίσκεται μεταξύ των ελάχιστων σωματείων που πραγματοποιούν επίσημα τουρνουά με εθνική και διεθνή αξιολόγηση χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων και ότι το σύνολο της δραστηριότητάς του στηρίζεται στην εθελοντική και αφιλοκερδή αλλά πολύ υψηλού επιπέδου προσφορά τόσο των εκπαιδευτών και προπονητών όσο και των διαιτητών του συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του ΣΟΝΦ που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος βράβευσε την Κωνσταντίνα Ντάλα που βγήκε πέρσι 2η στο ατομικό πρωτάθλημα κορασίδων <16 στην Αττική, ο Θοδωρής Μανωλεδάκης παρέδωσε την πλακέτα του Νικόλα Δεληγιάννη (4ος στο ατομικό πρωτάθλημα παίδων <16 Αττικής) στον πατέρα του, ενώ ο Αλέκος Γούλας κλήθηκε να κάνει την απονομή στον Αλέξη Μανάγια που βγήκε 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων.

Μετά την κοπή της πίτας από τον Νίκο Κλειδαρά, πρόεδρο της ΕΕ, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη πλέον κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τα παιδιά που παραβρέθηκαν.

Προηγούμενο άρθρο“Ληστρικές ενέδρες σε οδηγούς”
Επόμενο άρθροO Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ εισηγητής σε Διεπιστημονικό Συνέδριο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.