Ανακοίνωση υποψηφιότητας από την “Πόλης Ενότητα”

0

Η δημοτική παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “Πόλης Ενότητα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τάσο Κωνσταντινίδη μας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κυρίου Βαγγέλη Μανουρά.

Ο κ. Μανουράς δήλωσε για την συμπόρευσή του με τον Τάσο Κωνσταντινίδη και την “Πόλης Ενότητα”:

Τον Τάσο Κωνσταντινίδη τον γνώρισα μέσα από κοινές προσπάθειες για την προώθηση δράσεων πρόληψης στα σχολεία. Εκείνος προσπαθούσε ως πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και εγώ ως μέλος της ομάδας εθελοντών επιστημόνων Ψυχικής Υγείας του Δήμου.

Η συνεργασία μας με τον Τάσο Κωνσταντινίδη ήταν συνεπής, παραγωγική και αποτελεσματική, με αμοιβαίο σεβασμό και ειλικρίνεια. Μέσα από δημοκρατικό διάλογο είχαμε τη δυνατότητα να συνθέσουμε ιδέες και απόψεις για ένα «ΥΓΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ» στην πόλη μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους, η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ήταν για μένα μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα έκπληξη. Με προσκάλεσε να ξανασυναντηθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Του απάντησα θετικά, όχι μόνο επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο Τάσο Κωνσταντινίδη, αλλά και γιατί, πέραν των άλλων, άκουσε με σεβασμό μια σειρά προτάσεων που θα συμβάλουν στη βελτίωση του Κοινωνικού Έργου στην πόλης μας, αλλά και στη συνολική δημιουργική ανασυγκρότησή της, χωρίς πολιτικές κενολογίες, αλλά με δεσμευτικό προοδευτικό λόγο.

Η υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» δεν δηλώνει παρά τη θέλησή μου να συνεχίσω την ίδια εθελοντική πορεία στον κοινωνικό χώρο και στο χώρο της Ψυχικής Υγείας.

Εύχομαι να ενωθούμε κάτω από αυτές τις ιδέες και η προσπάθεια της «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» να αναδειχθεί νικηφόρα, έτσι ώστε να ανοιχτεί ένας νέος δρόμος δημιουργικής αλλαγής και κοινωνικής ανασυγκρότησης για την πόλη μας.

Σας ευχαριστώ

Βαγγέλης Μανουράς

Ψυχολόγος

Προηγούμενο άρθροΑιχμηρή επιστολή παραιτηθέντος συμβούλου της δημοτικής αρχής
Επόμενο άρθροΓια στοχοποίηση του Φιλοζωικού Ν.Φ. καταγγέλλει τηλεοπτικό κανάλι ο Δήμος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.