Στοπ στον Χαλκηδονικό…

0

Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γαλαξίας ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι τον Χαλκηδονικό και του σταμάτησε το σερί νικών του.

Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι παραμένουν πρωτοπόροι και αήττητοι. Ο Χαλκηδονικός προηγήθηκε 0-1 με πλασέ του Αντωνόπουλου μετά από προσπάθεια του Αραπογιάννη στο 51′ και δέχθηκε την ισοφάριση με το πέναλτι του Κάσο στο 98′. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι ο Γαλαξίας, με τον Ραμανδάνη στο 25′ και ο Χαλκηδονικός με φάουλ του Λυμπερόπουλου στο 39′.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Κοσμόπουλος, Κουτσονικολής, Κανδυλιάτης, Πιταράς Γ, Βλάχος, Μαυρής, Νικολάου, Γιούργας (46′ Κάσο), Ραμανδάνης (46′ Τσοπανάκος), Πιταράς Τ., (57′ Νικολάου), Κατσούγιαννος (74′ Μπετζέλος).

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Κάιλας, Σκέμπι, Ράγιας, Λυμπερόπουλος, Σούρμπης (74′ Τσιάμης), Χριστιανός, Αραπογιάννης (89’Δόγανος), Αντωνόπουλος (79′ Κροκίδης), Χύτας (63′ Γρατσίας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προηγούμενο άρθροΣπουδαία νίκη του ΑΟΝΦ Άτταλου
Επόμενο άρθροΔώρα Γκουντουρά: Το αστέρι της σπάθης από τη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.