Γυμνάσιο Ν. Χαλκηδόνας: “Η υπομονή έχει εξαντληθεί”…

0

Αγανάκτηση επικρατεί στους γονείς του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας σχετικά με τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια με τις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου.

06/02/2019: “Τα προβλήματα του Γυμνάσιου με τις βροχές παραμένουν….Η είσοδος είναι γεμάτη νερά με την πρώτη βροχή!”

Δεκάδες είναι τα αιτήματα τα τελευταία χρόνια προς την δημοτική αρχή και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, για προβλήματα που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών, πολλά εκ των οποίων παραμένουν ανεκπλήρωτα… με ότι αυτό συνεπάγεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπομονή όλων στο Γυμνάσιο Ν.Χ. “έχει εξαντληθεί“, ζητούνε “άμεσα να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο” ενώ σε “αντίθετη περίπτωση ο σύλλογος Γονέων θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών“…


Διαβάστε σχετικά:

Τι λέει ο Δήμος για τα προβλήματα του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας

Το ρεπορτάζ της Fx και η Κατάληψη του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας

 

 

Προηγούμενο άρθροΝ.Φ.: Κόπηκε το τεράστιο πεύκο της οδού Κιλικίας
Επόμενο άρθροΟδηγίες προς τα σχολεία για τη γρίπη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.