“Είναι ‘ασπόνδυλα’ οι δημότες;;;” #aspondyla

0

Τις προηγούμενες μέρες στο Facebook δημότες είχαν αναρτήσει φωτογραφίες από περιοχή του δήμου μας, στις οποίες ο δημόσιος φωτισμός ήταν αναμμένος επί 24ωρου βάσεως.

Όπως καταλαβαίνετε πολλοί δημότες σχολίασαν το γεγονός στο Facebook. Και ενώ περίμεναν κάποια επίσημη ενημέρωση για το γεγονός από τον Δήμο, την δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου που “κυβερνάει” (κοντά 4,5 χρόνια…) τοπικά την περιοχή μας, ήρθε προς “ενημέρωση-απάντηση” τους… δημοσίευμα του τοπικού μέσου “πολίτης” (το διαχειρίζεται μέλος της διοίκησης Βασιλόπουλου…!) με το οποίο αναδημοσιεύει (17/01) την “οργισμένη απάντηση” του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Νίκου Ανανιάδη στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook:

Σύμφωνα με τον πρόλογο του δημοσιεύματος, “πυροδοτήθηκαν” σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όσους επιζητούν απεγνωσμένα να κάνουν κριτική στην δημοτική αρχή!!! και όχι γιατί τα φώτα καίνε πρωί-βράδυ (και παραδέχεται και την επί επτά (7) ημέρες συνεχόμενα… βλάβη) και τον λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι μας…

Προς ασπόνδυλα και λοιπά παπαγαλάκια που διαδίδουν βρωμιές και πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα όντας εκτός από άσχετοι και βαθύτατα θρασύτατοι” είναι ο πρόλογος της απάντησης του κυρίου αντιδημάρχου… και συνεχίζει: “Τα δίκτυα διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ανά το πανελλήνιο διαθέτουν εκτός από τις 3 φάσεις του ρεύματος έναν αγωγό ουδετέρου και μια 5η γραμμή αγωγού αυτή του Δημοτικού φωτισμού. Για το άνοιγμα και το κλείσιμο των φωτιστικών της γραμμής του Δημοτικού φωτισμού στους στύλους της ΔΕΗ υπάρχουν αυτοματισμοί και συγκεκριμένα οι δέκτες συχνοτήτων ΤΑΣ (τηλεχειρισμός ακουστικής συχνότητας), οι οποίοι ρυθμίζουν το αναβόσβημα των φώτων του δικτύου οδοφωτισμου και ελέγχονται και ρυθμίζονται με τηλεδιαχείριση αποκλειστικά από την ΔΕΗ. Η για 7η μέρα βλάβη του δέκτη ΤΑΣ, που εχει ως αποτέλεσμα το θλιβερό φαινόμενο να ανάβουν επί 24ωρου βάσεως κάποιες λάμπες εδώ και έξι μέρες στις οδούς Ανθέων, Τυάννων και Γ. Παπανδρέου ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο το τμήμα αποκατάστασης βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο έχει ενημερωθεί τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς από το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και εμένα τον ίδιο προσωπικά.“.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Η Irina Kulikova σε Ρεσιτάλ Κιθάρας και Σεμινάριο
Επόμενο άρθροΠαρακολουθείστε Live το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.