ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ του Βασιλόπουλου το ‘κάθε ευφάνταστη προσωρινή λύση’ & το ‘Πράσινο σημείο’!” #den_xechname_No2

0

Τα γραπτά έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα…

…μένουν στην ιστορία!

#den_xechname_No2

Ας κάνουμε ένα πισωγύρισμα στην πολύ πρόσφατη πολιτική ιστορία της πόλης μας. Συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι. Τότε που –με τελεσίδικη απόφαση– θα κατεδαφίζονταν (και κατεδαφίστηκαν) οι επί χρόνια αυθαίρετες εγκαταστάσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από το άλσος που βρίσκονταν δίπλα στο υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: «Δεν Ξεχνάμε: Αποχώρηση Βασιλόπουλου από ΣΥΡΙΖΑ» #den_xechname

Τότε που η διοίκηση Βασιλόπουλου ανακοίνωνε ότι “ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής εγκληματεί απέναντι στη Δημόσια Υγεία”, τότε που εγκαλούσε τον -τότε- υπουργό εσωτερικών (σήμερα γραμματέα) του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, τότε, που… -λίγο πριν την αναγκαστική κατεδάφιση των αυθαίρετων εγκαταστάσεων- η δημοτική αρχή ζητούσε παράταση της κατεδάφισης (το πολύ ένα έτος) γιατί ξεκινά «από αύριο κιόλας» η απευθείας αγορά του οικοπέδου (χώρος με ημιτελές βιομηχανικό κτίσμα, στο 10ο χλμ της Ε.Ο.) και η μετατροπή του σε “πράσινο σημείο“, τότε που… τύπωσε και μοίρασε χιλιάδες φυλλάδια (με χρήματα των δημοτών) στην πόλη:

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
“Δεν υπάρχει κανένας άλλος νόμιμος χώρος στην πόλη να μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις” έγραφαν στο φυλλάδιο…
Το “ενημερωτικό” φυλλάδιο που έκδωσε και μοίρασε ο Δήμος με χρήματα των δημοτών
“Ο χώρος για την δημιουργία Μεγάλου Πράσινου Σημείου έχει ήδη επιλεγεί και στις 4/6 εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση με 10,4 εκατ. ευρώ” έγραφε επίσης το φυλλάδιο…

Γέλωτα προκαλεί σήμερα… το καταγγελτικό πρωτοσέλιδο άρθρο-παρέμβαση (δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο πριν την κατεδάφιση) του δημάρχου κ. Βασιλόπουλου σε εφημερίδα που εκδίδει αιρετό μέλος της διοίκησής του με τίτλο: «Η ιστορία, τα ψέματα και η ρητορική του μίσους γύρω από τις εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου: «Να μετεγκατασταθούν προσωρινά οι εγκαταστάσεις κάπου αλλού».

εφημερίδα “Πολίτης” – Ιούνιος 2018

Στο άρθρο-παρέμβαση-καταγγελία ο δήμαρχος “φώναζε” ότι: “δεν υπάρχει καμία νόμιμη εναλλακτική λύση μετεγκατάστασης της καθαριότητας πέραν του χώρου που έχει προταθεί από το Δήμο (το πράσινο σημείο… σε ημιτελές βιομηχανικό κτίσμα στο 10ο χλμ της Ε.Ο.) και κατηγορούσε (ο τίτλος του άρθρου είναι χαρακτηριστικός…) δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και τον Τύπο… ότι “δεν διστάζουν να προτείνουν κάθε ευφάνταστη «προσωρινή λύση», όπως το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νέα Χαλκηδόνα (το οποίο ύστερα από χρόνια προσπαθειών ήρθε στην κυριότητα του Δήμου προκειμένου να το αξιοποιήσει), την οδό Σοφούλη, ακόμα και τη ΜΑΒΑ (πρώην RENAULT) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτές οι προτάσεις όχι μόνο στερούνται σοβαρότητας, αλλά επιδεικνύουν και πλήρη αδιαφορία προς τους πολίτες και τα συμφέροντά τους.»

Και τι έκανε λέτε μετά την κατεδάφιση των παράνομων εγκαταστάσεων του άλσους, εγκαταστάσεων που γνώριζε (και είχε 3 χρόνια για να βρει λύση) από το 2015 ότι θα κατεδαφίζονταν;;;

Με τσακ-μπαμ ενέργειες έκανε την “κάθε ευφάνταστη λύση” πραγματικότητα ως άλλος “θαυματοποιός“! Λίγες μέρες μετά την κατεδάφιση στο άλσος, ο κύριος Βασιλόπουλος και η διοίκησή του μετέφεραν μέρος την υπηρεσίας καθαριότητας στο… Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Νέα Χαλκηδόνα! Ναι… το σημείο που χαρακτήριζε ως “ευφάνταστη προσωρινή λύση”! Θαύμα!!! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με την φωτογραφία που δημοσιεύουμε πραγματοποιούνται σήμερα εργασίες σκυρόδεσις… (μήπως θα γίνει σταθμός μεταφόρτωσης;;; ερώτημα…)!

  • Και τι γίνεται με το Μεγάλο Πράσινο Σημείο που είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος και είχε μοιράσει και τα σχετικά φυλλάδια περί αυτού;;;
  • Που στις 4/6 εγκρίθηκε (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του δήμου) και η χρηματοδότηση με 10,4 εκατ. ευρώ”;;;
  • Που στο διάστημα πριν κατεδαφιστούν οι εγκαταστάσεις στο άλσος ζητούσε παράταση (το πολύ ένα έτος) μέχρι να ολοκληρωθεί το “πράσινο σημείο” να γίνει η μεταφορά και μετά να κατεδαφιστούν οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις;;;Μέχρι σήμερα και από όσο έχουμε πληροφορηθεί, δεν έχει γίνει η «περιβόητη» αγορά του οικοπέδου, ούτε καν η μίσθωση και… φυσικά δεν έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται το «μεγάλο πράσινο σημείο»!

Τσάμπα ο “πόλεμος”, οι ανακοινώσεις και τα φυλλάδια;;; ή… όλα έγιναν για την “βαβούρα” την “πόλωση” και τον “διχασμό” με σαφείς ψηφοθηρικούς σκοπούς;;; Εσείς τι λέτε;;;


Τι γίνεται με το “μεγάλο πράσινο σημείο” του Βασιλόπουλου;;;

“Τσακ-μπαμ” βρήκαν προσωρινό χώρο…

“Και τώρα τι;;;”…

“Δεν Ξεχνάμε: Αποχώρηση Βασιλόπουλου από ΣΥΡΙΖΑ” #den_xechname

Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο Θέμος Αναστασιάδης
Επόμενο άρθροΥin yang balance: “Ολιστική Διατροφή: Ευζωία, ευεξία και εναρμόνιση με την εποχή του Χειμώνα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.