Υin yang balance: “Ολιστική Διατροφή: Ευζωία, ευεξία και εναρμόνιση με την εποχή του Χειμώνα”

0

H εναρμόνιση του σώματος με το πνεύμα, το περιβάλλον, τη φύση και την εποχή συμβάλλει στη συνολική υγεία η οποία βιώνεται όχι μόνο σαν έλλειψη ασθένειας αλλά και σαν ευεξία τόσο σωματική όσο και πνευματική. Στο yin yang balance προσεγγίζουμε την ευεξία μέσα από το 2ο σεμινάριο ολιστικής διατροφής.

Η Μαρία Πρίγκου και η Ηλέκτρα Γενούζου μας εισάγουν στην Αγιουβερδική διατροφή, την Κινεζική Φιλοσοφία, τη λειτουργία και τις ανάγκες του σώματος στην εποχή του Χειμώνα. Πως μπορούμε να ενδυναμώσουμε και να αποτοξινώσουμε το σώμα μας μετά την περίοδο των γιορτών; Το σεμινάριο περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις αλλά και ασκήσεις για την αναγνώριση του αγιουβερδικού μας τύπου (dosha). Τι είμαστε; Vata, Pitta, Kapha ή ένας συνδυασμός;

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με ασκήσεις για την ενεργοποίηση των μεσημβρινών και με έναν σύντομο, καθοδηγούμενο διαλογισμό.

“Ολιστική Διατροφή: Ευζωία, ευεξία και εναρμόνιση με την εποχή του Χειμώνα” – Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30. – Το κόστος παρακολούθησης είναι €25 (-10% για τα μέλη του yin yang balance).

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε:698 571 0846 yin yang balance, Σάββα Σταματιάδη 38, Νέα Φιλαδέλφεια.


https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2018/10/yin-yang-balance-enallaktikes-theraoeies/

Προηγούμενο άρθροΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ του Βασιλόπουλου το ‘κάθε ευφάνταστη προσωρινή λύση’ & το ‘Πράσινο σημείο’!” #den_xechname_No2
Επόμενο άρθροΠανηγυρίζει ο Ζάεφ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.