“Πρόωρες εκλογές συντεταγμένα εν ευθέτω χρόνο” (Βίντεο)

0

Την πεποίθηση ότι ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να άρει τη στήριξη του στην κυβέρνηση εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο OPEN TV και στην Έλλη Στάη. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αν δεν έχει πλειοψηφία 151 βουλευτών θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές “συντεταγμένα εν ευθέτω χρόνο”.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το αν θα προχωρήσει χωρίς την πλειοψηφία των 151 βουλευτών, ο πρωθυπουργός απάντησε: “Συνταγματικά δεν υπάρχει πρόβλημα, πολιτικά όμως είναι σαφές ότι υπάρχει. Σε αυτή την περίπτωση θα πάω σε πρόωρες εκλογές συντεταγμένα και εν ευθέτω χρόνω”.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κυβερνητική κρίση. ” Θα υπάρξει αν αλλάξει στάση ο Πάνος Καμμένος. Πιστεύω ότι δεν θα το κάνει, δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Αν ο εταίρος μου άρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση, θα πάω σε ψήφο εμπιστοσύνης πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή”.

Ολόκληρη η Συνέντευξη

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΤην Πέμπτη η κηδεία της Δήμητρας Δερμανούτσου
Επόμενο άρθροΤα συλλυπητήρια της «Πολιτών Πολιτεία» για την Δήμητρα Δερμανούτσου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.