Πανηγυρίζει ο Ζάεφ…

0

Με μήνυμα του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, συνεχάρη τον Έλληνα ομόλογο του Αλέξη Τσίπρα για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων.

«Συγχαρητήρια φίλε μου Αλέξη Τσίπρα. Μαζί με τους λαούς μας καταγράψαμε μια ιστορική νίκη. Ας είναι αιώνια η Συμφωνία Πρεσπών, ας είναι αιώνια η ειρήνη και η πρόοδος στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη» έγραψε ο Ζόραν Ζάεφ.

Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή είναι το κύριο θέμα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ των Σκοπίων, τα οποία σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ότι για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία και να αλλάξει το όνομα της χώρας σε Βόρεια Μακεδονία, απομένει η κύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, από την Βουλή των Ελλήνων.

Προηγούμενο άρθροΥin yang balance: “Ολιστική Διατροφή: Ευζωία, ευεξία και εναρμόνιση με την εποχή του Χειμώνα”
Επόμενο άρθροΟι Πελοποννήσιοι ΝΦ-ΝΧ κόβουν την πίτα τους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.