Νέα Ιωνία: Σύλληψη 20χρονου για διαρρήξεις και κλοπές

0

Συνελήφθη, στις 14-1-2019 το πρωί στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, 20χρονος αλλοδαπός, για διαρρήξεις-κλοπές από οικίες.

Έπειτα από πολυήμερη έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης όλων των προανακριτικών στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 20χρονος αλλοδαπός κατά το τελευταίο έτος, διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις οικιών στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Κατά την προσφιλή του μέθοδο, πρωινές και μεσημβρινές ώρες εντόπιζε οικίες ισογείου και πρώτου ορόφου, εισήρχετο σε αυτές από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί ένδεκα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στην Νέα Ιωνία.

ΠΗΓΗΕΛ.ΑΣ.
Προηγούμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές: Πότε “παγώνουν” οι προσλήψεις στους Δήμους
Επόμενο άρθροΑπάντηση της “Πόλης Ενότητα” για τις κακοτεχνίες στις ασφαλτοστρώσεις
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.