Ενημερωτική δράση της 2ης ΤΟΜΥ Ν.Φ. & της “Ένωσης Γονέων”

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Η 2η ΤΟΜΥ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει ενημερωτική δράση με θέμα «Αντιβιοτικά: πότε και πως τα χορηγούμε σωστά», καθώς και «Ο ρόλος του Οικογενειακού γιατρού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» την Τετάρτη 30/1/2019 και ώρα 17:30 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελλήνων της Διασποράς (Π.ΠΙ.Ε.Δ.).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η παιδίατρος της δομής κα Κωνσταντίνα Πατούνη, προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας σχετικά με την ορθή χρήση των αντιβιοτικών, καθώς και επαγγελματίες υγείας της δομής, οι οποίοι θα ενημερώσουν το κοινό  σχετικά με το θεσμό του οικογενειακού ιατρού, τη δυναμικότητα της νέας αυτής δομής του Υπουργείου Υγείας και τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στους κατοίκους της περιοχής.

Η παρουσία όλων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Προηγούμενο άρθροΑναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τροχαίο του Γιώργου Λυμπερόπουλου
Επόμενο άρθρο#Αrxontas στα Σκόπια το 2008!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.