Δημοτικές Εκλογές: Πότε “παγώνουν” οι προσλήψεις στους Δήμους

0

«Πάγωμα» προσλήψεων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των Αυτοδιοικητικών (Δημοτικές – Περιφερειακές) εκλογών και μέχρι την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής Κυβέρνησης προβλέπει η σχετική νομοθεσία σύμφωνα με το άρθρο 17 του N3870/2010, σύμφωνα με το οποίο: «Οι διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α’) ισχύουν για το δίμηνο χρονικό διάστημα που προηγείται της ημερομηνίας διεξαγωγής των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων, με εξαίρεση το διορισμό των αποφοίτων των Σχολών Δημοτικής Αστυνομίας».

Αναφορικά με τις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές η αναστολή των προσλήψεων ισχύει για ένα δίμηνο πριν την διεξαγωγή τους. Συγκεκριμένα, από τις 19 Μαρτίου 2019 και έως την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων την 1η Σεπτεμβρίου δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις στους Δήμους.

Προηγούμενο άρθροΘύμα διπλής εγκατάλειψης ο Γιώργος Λυμπερόπουλος;
Επόμενο άρθροΝέα Ιωνία: Σύλληψη 20χρονου για διαρρήξεις και κλοπές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.