Γήπεδο ΑΕΚ: Νέα καθυστέρηση στην υπογειοποίηση…

0

Μπορεί στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές του εργοταξίου της Νέας Φιλαδέλφειας, το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ να προχωρά με εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς. Όμως στην τέταρτη πλευρά, οι εργασίες έχουν σχεδόν “παγώσει”, καθώς συνδέονται με το έργο της υπογειοποίησης.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού από την Περιφέρεια Αττικής αναβλήθηκε για ακόμα μια φορά. Τρίτη συνεχόμενη από τον Οκτώβρη.

Και η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν έντονη και εκφράστηκε με ανακοίνωση από την Δικέφαλος 1924. Ανακοίνωση μέσα από την οποία η απαιτείται να μην υπάρξει περαιτέρω αναβολή στην προκήρυξη του διαγωνισμού, προκειμένου να λήξει το σίριαλ του έργου της Υπογειοποίησης:

“Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η προκήρυξη του έργου της υπογειοποίησης αναβλήθηκε ακόμα μία φορά για την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι στην Περιφέρεια Αττικής να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο το γήπεδο να έχει κατασκευαστεί και το έργο της υπογειοποίησης να μην έχει ολοκληρωθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου της υπογειοποίησης έχει ήδη αναβληθεί διαδοχικά τρεις φορές από τον Οκτώβριο του 2018. Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και το ερασιτεχνικό σωματείο έχουν ανταποκριθεί σε όσα τους έχουν ζητηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ελπίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την προκήρυξη στον «αέρα», προκειμένου να λήξει το σίριαλ του έργου της υπογειοποίησης, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014.

Για αυτό το γήπεδο, ο κόσμος της ΑΕΚ που σήμερα βλέπει το όνειρό του να γίνεται πράξη, έχει υποφέρει πολύ και έχει αναγκαστεί να περιμένει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει, όμως, όλοι να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι η υπομονή του έχει προ καιρού εξαντληθεί!”

ΠΗΓΗsport24.gr
Προηγούμενο άρθροΤο “Πράσινο κίνημα” δεν… στον Δήμο μας!
Επόμενο άρθροΑναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τροχαίο του Γιώργου Λυμπερόπουλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.