Ανακοίνωση της “Πόλης Ενότητα” για τον θάνατο εργαζομένου στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε τη μεγάλη οδύνη μας για τον άδικο θάνατο του εργαζομένου στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η σκέψη μας είναι κοντά σε όλους τους εργαζόμενους που κάνουν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση τη δουλειά τους ακόμα και κάτω από τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πιστεύουμε, όμως, ότι τα συλλυπητήρια δεν αρκούν. Η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας και ειδικά στα εργοτάξια, όπου τα εργατικά ατυχήματα είναι πιο σοβαρά ή ακόμα και θανατηφόρα, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

    9/1/2019

Η Δημοτική Παράταξη

Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

«Πόλης Ενότητα»


Νέα Φιλαδέλφεια: Θάνατος εργάτη στο εργοτάξιο του γήπεδο της ΑΕΚ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Παντελή Γρετζελιά για τον θάνατο εργαζομένου στο εργοτάξιο του γηπέδου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το δυστύχημα στο εργοτάξιο του γηπέδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.