“Πολιτών Πολιτεία”: Συνάντηση Γιάννη Βούρου με τον Δήμαρχο Τρικάλων

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας “Πολιτών Πολιτεία” και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η πόλη των Τρικάλων επί θητείας του κ. Παπαστεργίου έχει βρεθεί στο επίκεντρο της θετικής δημοσιότητας ουκ ολίγες φορές λόγω των καινοτόμων δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί και υλοποιηθεί, πολλές από τις οποίες θα μπορούσαν ήδη να έχουν γίνει πράξη και στην πόλη μας.

Έχουμε το μεράκι και την διάθεση να καταστήσουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και τη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα πόλη πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση για άλλους δήμους της χώρας μας.

Οι δυνατότητες υπάρχουν, αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις σχέδιο και θέληση.

Προηγούμενο άρθροΙμια: Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ της ΡΙΚ
Επόμενο άρθροΠτυχές της Εγκατάστασης των Μικρασιατών Προσφύγων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.