Παραίτηση Δημ. συμβούλου του Βασιλόπουλου & αντικατάσταση

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόανς λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

22/01/2019

Η Δανάη Εμμανουήλ καταλαμβάνει τη θέση της Νανής Πολίτου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Παραιτήθηκε από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, η κ. Νανή Πολίτου. Ευχαριστούμε την κ. Πολίτου για την συνεργασία της και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κ. Δανάη Εμμανουήλ που καταλαμβάνει τη θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επόμενη στη σειρά εκλογής. Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο παραίτησης της κ.Πολίτου.

« Προς τον Δήμαρχο Ν.Φ-Ν.Χ ,

κ. Αρη Βασιλόπουλο

Με την παρούσα υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων μου ως Αντιπρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ ΑΕ) που καθιστούν αδύνατη την οφειλόμενη από πλευράς μου παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια και την απρόσκοπτη συμμετοχή μου.

Νοιώθω την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω ειλικρινά τόσο τον Δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο όσο και την παράταξη μου Δύναμη Πολιτών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ όλους για την σύντομη αλλά εξαίσια συνεργασία και σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

Κλείνοντας την επιστολή μου νοιώθω την ανάγκη να τονίσω πως παράλληλα με την βαθιά λύπη που μου προξενεί η αποχώρηση, φεύγω με τα πιο φιλικά συναισθήματα για όλους σας και τον καθένα προσωπικά.

Είναι ξεχωριστή τιμή στην προσωπική μου διαδρομή η συνεργασία μας.Συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος της Δύναμης Πολιτών και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας !

Με τιμή

Στέλλα (Νανή) Πολίτου»

Σχόλιο: Έχουμε χάσει το μέτρημα… για το πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν παραιτηθεί ή ανεξαρτητοποιηθεί από την διοίκηση Βασιλόπουλου (για διάφορους λόγους) στα 4,5 χρόνια που είναι στην εξουσία…

Προηγούμενο άρθροΟι Κρήτες ΝΦ-ΝΧ κόβουν την πίτα τους
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο Θέμος Αναστασιάδης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.